Semi Precious Gemstone Chips Set (10 per pak)

24,95

Excl. BTW: €20,62

Beschikbaarheid:
2
Model:
Semi Precious Gemstone Chips Set (10 per pak)
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Semi Precious Gemstone Chips Set (10 per pak)  €  24,95


Geef je favoriete etherische oliemengsel een boost en verbeter deze met deze mooie gladde getuimelde halfedelstenen en kristallen. Deze set van 10 verschillende gepolijste chips wordt geleverd in afzonderlijke buizen voor het verdelen tussen een paar rollerflessen of sprayflessen naar keuze. We hebben ook bijpassende Gemstone Roller Tops die passen in onze 5 en 10 ml rollerflessen en zijn ideaal om naast deze edelsteenchips te gebruiken. De roltoppen worden ook geleverd met een brochure die informatie geeft over wellness- en emotieseigenschappen die de specifieke edelstenen kunnen ondersteunen, samen met gratis essentiële oliën om naast te gebruiken, dus deze zijn ideaal om samen als set te kopen.
Of waarom zou je de edelsteen niet gebruiken om een ​​display te verbeteren of uw welzijn in uw omgeving te ondersteunen.
We hebben een volledig assortiment roller- en spuitflessen op voorraad voor gebruik met deze chips, en ze zien er prachtig uit met onze Treasures Within Emotions & Essential Oils-bevedtigingskaarten die binnenkort in het Nederalnds uitkomen.
Edelstenen en kristallen die in deze set  worden aangeboden zijn als volgt:
Amethist  stenen zijn natuurlijke stressverlichters met helende eigenschappen die negatieve energie bevrijden en innerlijke kracht, rijkdom en helderheid van de geest aanmoedigen
Blue Lace Agate  is een rockster voor het kalmeren van een overactieve geest en kalmerende zenuwen, het is ook het beste hulpmiddel om te ontspannen en een kalm gedrag te behouden.
Carneool is een levendige steen die het zelfvertrouwen en de kracht van echte expressie verhoogt en kan worden gebruikt om ook de spanning en stress van de dag te verlichten en het seksuele verlangen te stimuleren.
Bergkristal  bevordert de concentratie en ontgrendelt het geheugen, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.
Groene Aventurijn  is een allround helende steen met voordelen voor de longen, lever, sinussen en het hart. Gebruik het om negativiteit en energieblokkades, inclusief ziekte, los te maken en op te heffen.
Hematiet focust energie en emoties voor balans tussen lichaam, geest en ziel. Het is een zeer beschermende steen en is geweldig om te kalmeren in tijden van stress of zorgen en vermoeide emoties op te heffen.
Rode Aventurijn stelt het fysieke lichaam in staat om zijn kracht en uithoudingsvermogen te herwinnen, en geeft de energie opnieuw in de vorm van veiligheid en een gevoel dat uw lichaam, hart, geest en geest in balans brengt.
Rozenkwarts is de steen van universele liefde. Het herstelt vertrouwen en harmonie in relaties en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus om liefde, zelfliefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen.
Sodaliet kan rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtie aanmoedigen, samen met verbalisering van gevoelens. Het brengt een emotioneel evenwicht en kalmeert paniekaanvallen terwijl het het zelfvertrouwen en zelfacceptatie verbetert.
Tijgeroog is de steen van bescherming en kan de drager ook geluk brengen. Het heeft de kracht om de geest te concentreren, mentale helderheid, en helpt ons om problemen objectief en onbewust door emotie op te lossen.
Inhoud: 10 x 5 g buizen (elke buis is voldoende om 1/3 3 x 10 ml rolflessen te vullen

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)