MyMakes: Full Collection (totaal 19 sets)

62,95

Excl. BTW: €57,75

Beschikbaarheid:
10
Model:
MyMakes: Full Collection (totaal 19 sets)
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

MyMakes: Full Collection (1 van elke MyMakes Recept & Label-sets - 19 in totaal) € 86,00 nu € 62,95

Omschrijving
We zijn verheugd om u deze exclusieve MyMakes-collectie te kunnen aanbieden met 1 van elke MyMakes-set die we hebben, dat zijn maar liefst 19 sets. De waarde van deze collectie is € 86,00  maar als je ze in deze exclusieve set koopt, kun je ze kopen voor € 62,95.

Als u nog niet eerder over onze MyMakes-sets hebt gelezen, zijn dit recepten- en informatiebrochures met thematische welzijnsdoelstellingen ter ondersteuning van een verscheidenheid aan gezinsbehoeften. Elke set wordt geleverd met een brochure met ten minste 10 recepten, hints, tips en veiligheidsinformatie en andere gebruiksaanwijzingen. Daarnaast is er bij elk recept in de brochure ook een vel met etiketten en dopstickers.

MyMakes zijn ideaal om persoonlijk te gebruiken als aanvulling op uw gebruik van etherische olie of om ze te gebruiken om les te geven in een workshop of evenement waar klanten kunnen maken en creëren, waarna ze de resterende brochure en labels kunnen wegnemen om hen te inspireren om hun essentiële oliën te gebruiken. meer. Er zijn workshopsets verkrijgbaar met 10 brochures en 10 etiketvellen, BULK kopen en SAVE.

Of gebruik deze als stimulans voor anderen, of om jezelf te onderwijzen en veel plezier te hebben met het mengen van je eigen roller-, spray- en massagemengsels!

We hebben een uniek multi-use label gemaakt dat u eenvoudig kunt gebruiken zoals voorgesteld in de brochure, of op flessen van een ander formaat naar keuze, terwijl u personaliseert en aanpast aan uw vereisten. Misschien wilt u een fles van halve grootte maken als monster of als kamerspray. De etiketten kunnen met een schaar worden bijgesneden zodat ze op verschillende flessen passen, zoals afgebeeld en aangegeven op het etiketvel.

We houden van recyclen en hergebruiken, dus we hebben er ook voor gezorgd dat je de etiketten kunt knippen zodat ze op je lege 5 en 15 ml etherische olieflessen passen en ze kunt bedekken met een fijne vernevelingsspray of roller top.

MyMakes Recept & Label Sets in deze exclusieve collectie aanwezig zijn:

-Natures Medicijnkastje voor huis en gezin
-AromaYoga
-Hormoonondersteunende recepten door Dr Snyder
-Groene reiniging
-Mega Kidz
-Ondersteuning van tieners
-Aromatische dressing
-Ik ben mentaal magnifiek door Desiree Mangandog
-Gezondheid van vrouwen
-Natuurlijk feestelijke geuren
-Natuurlijke benodigdheden voor baby's
-Verwen huisdierensprays voor katten
-Pamper Pet Sprays voor honden
-Pijnstilling
-De beste jij
-Aroma-inhalatoren: ondersteuning van algemeen welzijn
-Chakra Energy Healing
-Dagelijkse sprays voor kinderen
-Veranker uw sterke punten

Inhoud: 19 x brochure- en labelsets zoals hierboven beschreven


Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)