MyMakes : Anchor to Your Strengths (single set)

4,50

Excl. BTW: €4,13

Beschikbaarheid:
30
Model:
MyMakes : Anchor to Your Strengths (single set)
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

MyMakes: Anchor to Your Strengths (single set) € 4,50

Omschrijving
Helpen! Ik wil een Anchor to Your Strengths-klas / teamretraite leren!

Krijg het anker voor uw sterke punten MyMakes

Wat zit erin:
Alles wat je nodig hebt om een ​​Anchor to Your Strengths Class of Team Retreat te organiseren
10 meest populaire sterke punten
MyMakes Class Facilitator Bifold
MyMakes Class-flessen en stickers
MyMakes: Anchor to Your Strengths-collectie, onderdeel van de Essential Knowledge Series en een van onze nieuwste MyMakes-brochures die deel uitmaakt van onze Anchor to your Strengths-collectie.

Deze collectie is een prachtige, zelfhulpcompilatie van het vinden van je sterke punten, deze te benutten met essentiële oliën en je op een doelgerichter pad te leiden.

MyMakes Anchor to Your Strengths bevat 10 mengsels van etherische olierecepten die natuurlijke sterke punten benadrukken en hoe we deze kunnen versterken met de juiste combinatie van etherische oliën. De voordelen van deze mengsels zullen u helpen schitteren in uw carrière, in uw sociale leven, als leider of als ondernemer.

De brochure, die 10 rollerrecepten bevat, wordt geleverd met specifieke labels voor sterktemengsel met bijpassende dopstickers. Perfect voor teammotivatie, zakelijke instellingen, werkuitstapjes en meer. Voor een gids over hoe u uw sterke punten met etherische oliën kunt ontwikkelen, zie ook ons ​​Anchor to Strengths Booklet - hier ontdekt u de wetenschap van aromatische verankering voor de ontwikkeling van persoonlijke en professionele sterke punten.

MyMakes: Anchor to your Strengths Workshop-sets zijn ook beschikbaar en bevatten 10 brochures en 10 etiketvellen, BULK kopen en BESPAREN.

We hebben een uniek multi-use label gemaakt dat u eenvoudig kunt gebruiken zoals voorgesteld in de brochure, of op flessen van een ander formaat naar keuze, terwijl u personaliseert en aanpast aan uw vereisten. Misschien wilt u een fles van halve grootte maken als cadeau. De etiketten kunnen met een schaar worden bijgesneden zodat ze op verschillende flessen passen, zoals geïllustreerd en aangegeven op het etiketvel en de afbeelding in de advertentie.

We houden van recyclen en hergebruiken, dus we hebben er ook voor gezorgd dat je de labels kunt knippen zodat ze op je 5 en 15 ml etherische olieflessen passen en ze kunt bedekken met een fijne vernevelingsspray of een roller-top.

Recepten zijn onder meer:

Diep in gedachten
Het lot roept
Brainstorm
Padvinder
Authentiek jij
Al het gevoel
Ga met de stroom mee
Verplaats bergen
Legacy
Sociale snelheid
Essentiële oliën vereist (maar niet inbegrepen) om de recepten te maken zijn als volgt: Arborvitae, Bergamot, Zwarte peper, Kardemom, Cederhout, Kaneel, Cipres, Douglasspar, Wierook, Geranium, Grapefruit, Groene mandarijn, Jeneverbes, Lavendel, Citroengras , Magnolia, Patchouli, Petitgrain, Roomse kamille, Rozemarijn, Sandelhout, Mandarijn, Vetiver, Ylang Ylang

Extra items vereist (maar niet inbegrepen):

Drager olie
Afgiftegereedschap (trechter, pipetten, druppelaars)
10 ml rollerflessen of roller & caps als u uw bestaande etherische olieflessen wilt recyclen

Inhoud: 1 brochure & labelset


Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)