Luxe Sodaliet edelsteen rolfles set

3,95

Excl. BTW: €3,26

Beschikbaarheid:
13
Model:
Luxe Sodaliet edelsteen rolfles set
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Luxe Sodaliet edelsteen rolfles set  € 3,95

Luxe Sodaliet edelsteen rolfles set om je speciale etherische olie blend te verfraaien.

Omschrijving

Deze set met edelstenen rollerflessen is het perfecte accessoire voor je gepersonaliseerde etherische oliecollectie. Wanneer edelstenen en etherische oliën worden gecombineerd met het persoonlijke energieveld van de gebruiker, harmoniseren en synchroniseren ze om een ​​hoge frequentie teweeg te brengen die de frequentie van het lichaam kan verhogen tot niveaus die genezing en welzijn kunnen hebben. Hoge energetische frequenties zijn de perfecte basis voor het lichaam om kwalen en ziektes af te weren.

Samen met de Sodalite edelsteen rollerball, wordt deze set ook geleverd met een 10 ml doorzichtige rolfles versierd met een premium aluminium gecoördineerde dop, die ongeveer 1/3 gevuld is met sodaliet edelsteen chips. Deze set gaat vergezeld van een individuele instructiekaart met details over de wellness- en emotioneel ondersteunende gebieden die deze edelsteen kan ondersteunen met aanbevolen essentiële oliën als aanvulling op het gebruik ervan.
Deze prachtige set kan worden gebruikt als de perfecte cadeauset voor een ingeschreven persoon, vriend, familie of om prestaties te vieren of iemand te ondersteunen met een aandoening of emotionele ondersteuningsbehoeften. Of waarom zou u uw persoonlijke blend niet verfraaien?

We bieden een verscheidenheid aan individuele sets met edelstenen rollerflessen die u hier kunt bekijken.

Sodaliet: kan rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtie stimuleren, samen met het onder woorden brengen van gevoelens. Het brengt emotioneel evenwicht en kalmeert paniekaanvallen, terwijl het zelfrespect en zelfacceptatie verbetert.

Opmerking: Houd er rekening mee dat onze rollerballs met edelstenen met de hand zijn afgewerkt en dat ze natuurlijke verschillen in grootte, kleur en uiterlijk kunnen hebben ten opzichte van de afbeeldingen, sommige kunnen meer of minder olie afgeven. Rol meerdere keren in de handpalm om ze te smeren en breng aan in overeenstemming met de gewenste stroom.

Inhoud: 1 x Sodaliet edelsteen rollerball, 10 ml doorzichtige rolfles ongeveer 1/3 vol met sodaliet edelsteen chips, gecoördineerde aluminium dop en instructiekaart.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)