I am Fabulous, Desiree, Mangandog

19,00

Excl. BTW: €17,43

Beschikbaarheid:
29
Model:
I am Fabulous, Desiree, Mangandog
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

I Am Fabulous: Blends for Emotional Well Being € 19,00 

I Am Fabulous, illustreert praktische etherische oliemengsels om te helpen bij emotioneel welzijn en gezondheid.

Je kunt Emotional Wellness and Healing ervaren ... VANDAAG

In deze baanbrekende gids over etherische oliën en emotionele wellness laat Desiree je zien hoe je oliën en speciale mengsels kunt gebruiken om ... 

Oude rommel uit je leven te halen 
Vind richting en duidelijkheid 
Breng rust in je hoofd 
Verhoog momentum en rijkdom 
Krijg controle over een gebroken hart 

En nog veel meer ... .

Emotionele wellness via actuele toepassing

Gebruikers van etherische oliën hebben geleerd dat aromatisch gebruik van olie de beste manier is, om de oliën zowel onze stemmingen als emoties te laten beïnvloeden. In haar hele boek, I Am Fabulous, daagt Desiree Mangandog dit algemene beeld echter uit. 

Desiree is het ermee eens dat aroma's die door de reukzin worden waargenomen, onmiddellijk het brein en de stemming beïnvloeden; Ze heeft echter in haar praktijk ontdekt dat de plaatselijke toepassing van etherische oliën op specifieke acupunctuurpunten en meridianen een nog grotere verandering in de stemming kan opleveren.

Emotionele wellness door kleuring

Heb je de bug gepakt en boeken voor volwassenen ingekleurd ?! Inbegrepen: elke essentiële olie-mix is ​​een heerlijke lijntekening, perfect voor het kleuren van stress. 

Emotionele kleuring is een fantastische toevoeging aan de andere beschreven emotionele wellnessactiviteiten. U wilt de kans niet missen om opzettelijk emotionele wellness- en kleurpagina's te combineren, in het bijzonder afgestemd op de beste etherische oliemelanges.

Waarom je het boek nodig hebt - I Am Fabulous: Blends for Emotional Wellness

Nu kun je de jarenlange vastzittende emoties loslaten, die heel je leven zoveel pijn en angst hebben veroorzaakt. Eindelijk bereik je emotionele genezing die je rechtmatig verdient door gebruik te maken van de beste combinaties van specifieke essentiële oliën en je richt op de orgaan meridianen.

Ben je klaar om te gaan helen? Geweldig, koop een exemplaar van I Am Fabulous voor jezelf en een voor iemand anders,  waarvan je weet dat het pijn doet en begin met het delen van de genezing!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)