Healy

0,00

Excl. BTW: €0,00

Beschikbaarheid:
500
Model:
Healy
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving


Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen! Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenkwaliteit!
Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen? Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn te verbeteren?
We hebben Healy gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Healy met de
TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpin en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.
Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat biedt frequentieprogramma's voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans! Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het apparaat kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag,helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je 's nacht beter slaapt.
Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van ons netwerk van therapeuten.
Op de website https://www.healyworld.net/de/partner/HealyHelps  hebben we de belangrijkste onderwerpen verzameld die je wellicht over Healy wilt weten. We willen je graag persoonlijk meer uitleg geven. Natuurlijk is het heel nuttig als je de Healy zelf uitprobeert! (Probeer de healy 14 dagen uit. Niet tevreden geld terug!)
We wensen je veel plezier bij het lezen en veel gezondheid en we hopen dat je spoedig lid wordt van de snel groeiende gemeenschap van Healy-gebruikers!
Programma's voor veel belangrijke gebieden van het leven.
Healy biedt u individuele programma's die u op de volgende gebieden kunnen ondersteunen:
✓ Pijn / psyche
✓ Slaap
✓  Gouden cyclus
✓ Geestelijk evenwicht
✓ Baan
✓ Huid
✓ Leren
✓ Fitness
✓ Schoonheid
✓ Meridianen
✓ Chakra's
✓ Bio-energetische balans
✓ Beschermingsprogramma's
De frequentieprogramma's van Healy kunnen u ondersteunen na slechts 20 minuten aanbrengen,
ongeacht waar u bent: sporten, ontspannen, op het werk, thuis of onderweg.


Vrijwaring:
Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.
DOWNLOAD de brochure in je eigen taal, door de optie van jou taalkeuze aan te vinken


Er zijn regelmatig zoom bijeenkomsten in het Nederlands en Engels om je meer uitleg te geven en ook worden er persoonlijke ervaringen gedeeld.
Wil je hier aan deelnemen voeg dan het product toe aan je order en je ontvangt de link voor de eerst mogelijke zoombijeenkomst.
Wil je niets anders uit de shop bestellen, maar wel de link van de zoombijeenkomst van Healy hebben, stuur dan een mail naar Oiltools, met onderwerp Healy en je krijgt de link voor de eerst mogelijke zoombijeenkomst toegezonden.

Voor prijzen, zie;

Webshop: https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=HealyHelps 

Beschikbare opties:

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (4)