Dr Mariza Snyder - Balancing Your Hormones with Essential Oils - Tear Pad

11,95

Excl. BTW: €10,96

Beschikbaarheid:
6
Model:
Dr Mariza Snyder - Balancing Your Hormones with Oils - Tear Pad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Dr Mariza Snyder - Balancing Your Hormones with Essential Oils - Tear Pad € 11,95

Dr. Snyder laat je zien hoe je de hormonen van je lichaam op natuurlijke wijze kunt balanceren met behulp van dit gemakkelijk te volgen traanpad dat perfect is als uitreiking bij evenementen, of om cadeau te doen aan nieuwe inschrijvers als educatief hulpmiddel.

Gebruik dit A4-blok van 25 vellen als basis voor een educatieve les door het materiaal te volgen naast de basiseducatie over etherische olie.

Het kan ook worden gebruikt als een uitstekende stand-alone tool voor het inschrijven van diegenen die geïnteresseerd zijn om hun hormonen te ondersteunen, en Dr. Snyder deelt oliën en mengsels die perfect zijn voor dat doel, naast een aanbevolen protocol van een hele dag, inclusief haar immer populaire Superwoman-blend.

We hebben materiaal om dit traankussen te begeleiden in de vorm van een receptenblad en bijpassende labels, MyMakes Hormone Support Recipes van Dr. Snyder, deze worden geleverd in enkele sets of een pakket van 10 voor een klassensetting. Deze zijn ideaal te gebruiken als Make & Take na een workshop over hormoonbalans.

Het traankussen houdt je hand-outs bij elkaar en in goede staat. Scheur voor elke gast een sheet af ​​en u bent klaar om te gaan!


Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)