Clifton Strengts Theme Insight Cards

29,50

Excl. BTW: €27,06

Beschikbaarheid:
46
Model:
Clifton Strengts Theme Insight Cards
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Clifton Strengths Theme Insights Cards (37 kaartenset) € 29.50

Als zakelijk leider of iemand die fervent geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn/haar persoonlijke sterke punten en die van anderen, wil hij/zij beter begrijpen en waarderen wat ze zijn.
Waarom? Om hun talenten te maximaliseren, hun sterke punten te ontwikkelen en hun excellentie aan te moedigen. CliftonStrengths Theme Insights Cards kunnen helpen.
Coach op je best Gebruik deze kaarten om de subtiele overeenkomsten en verschillen tussen de 34 thema's te onderzoeken en vragen en discussies op te wekken tijdens gesprekken, teambijeenkomsten of coaching-sessies. De inzichten die u uit uw sessie met deze kaarten krijgt, zullen je/ hen helpen om dieper na te denken over hoe hij/zij zichzelf en de wereld om hen heen definiëren - en hoe zij hun talenten kunnen transformeren in prestaties van wereldklasse.
Voordelen van CliftonStrengths Theme Insights Cards
Deze op sterkte gebaseerde kaarten helpen u: een meer succesvolle teamleider worden bereid je voor op effectieve coachinggesprekken met je team verschillende facetten van de 34 CliftonStrengths-thema's beter begrijpen begeleiden u en teamleden in uw beslissingen, relaties en om hen te helpen hun doelen te bereiken Wat zit er in CliftonStrengths Theme Insights Cards zijn kleurgecodeerd volgens de vier sterktendomeinen (Executing, Influencing, Relationship Building en Strategic Thinking). Elke kaart geeft de korte definitie voor een van de 34 CliftonStrengths-thema's weer, evenals: Inzichten:
Help uw teamleden dieper na te denken over welk gedrag waarschijnlijk voor hen normaal zal zijn en wat andere mensen als gevolg daarvan van hen kunnen verwachten. De inzichtsverklaringen voor uw dominante thema's kunnen hen iets vertellen over: wie zijn zij wat ze van nature zullen doen wat hun bijdrage zou kunnen zijn wat ze nodig hebben wat ze waarschijnlijk waarderen - waar ze van houden of haten Barrière-etiketten Mensen gebruiken hun talenten om hun interacties te filteren. Soms maakt dit hen kwetsbaar voor hun eigen gedachten en gedrag en voor de perspectieven van anderen. Een barrièrelabel is een term die wordt gebruikt om te beschrijven wanneer een talent ten onrechte wordt gedevalueerd en afgedaan als een zwakte. Gebruik de themabarrière-labels om teamleden te helpen begrijpen hoe anderen hen kunnen waarnemen.
Door op een andere manier naar hun talenten te kijken, kunnen ze hun talenten overwegen en verfijnen om hun verantwoordelijkheden beter te vervullen en hun relaties te versterken. Thema Contrasten Inzicht in de subtiele verschillen tussen thema's kan mensen helpen waardering te krijgen voor hun talenten - hun unieke kracht en voorsprong. Themacontrasten vergelijken paren van thema's om te laten zien hoe verschillende thema's eruit zien en aanvoelen.

Inhoud : Set van 37 kaarten inclusief instructies en tips voor het gebruik ervan. Kaarten hebben een handig formaat en worden geleverd in een plastic hoes

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (2)