Nieuwsbericht 1 Pre-Order en Vakantie

Nieuwsbericht 1 Pre-Order en Vakantie

Blogcategorieën
Recente berichten
Nieuwsbericht Februari 2020

Lees de laatste nieuwtjes en aanbiedingen in Februari...

Een veel gevraagd boek over etherische oliën over dieren in het Nederlands, wordt een feit!

In sit boek leer je hoe je dieren kunt ondersteunen met etherische oliën en vind je een verdunningschema....

Nieuwsbericht 1 Pre-Order en Vakantie
Nieuwsbericht 1 Pre-Order en Vakantie

Nieuwsbericht 1 Pre-Order en Vakantie

Geplaatst op 5-8-2019 door Gea Schuitema

Status vertraging vertaling Emotions& Essential Oils van Amanda Porter!
Zoals velen imiddels weten heeft de vertaling van het boek Emotions & Essential Oils een vertraging opgelopen. Hier is niemad blij mee, maar helaas kunnen wij hier niets aan doen. hoe spijtig ik dit ook vind. Hoelang de vertraging gaat duren is niet bekend. Op de Facebookpagina van OiILTOOLS wordt elke communicatie die wij aangeleverd krijgen van de drukkerij en uitgever gelijk gedeeld om jullie zo op de hoogte te houden.

Nu kan ik me goed voorstellen dat onder de pre-orders klanten zijn die meerdere producten hebben besteld, niet langer willen wachten op hun andere producten, dan dit boek. Zij die graag hun overige producten alvast toegestuurd willen hebben, kunnen contact opnemen met me via info@oiltools.nl over de verzending,met vermelding van het ordernummer. Ik ga kijken hoe ik jullie dan tegemoet kan komen deze toe te zenden zonder extra kosten aan de hand van mijn voorwaarden, die ik dan op het verzoek voorleg. De mails zullenl dan wel voor 29 augustus as worden verzonden en beantwoord zijn. Later heeft geen zin ivm afwezigheid van mezelf.

OPMERKING!!
I.v.m vakantie van 30 augustus t/m 22 september a.s. is OILTOOLS telefonisch (dus ook via app) niet bereikbaar. Alleen voor dringende zaken zullen mails zo spoedig mogelijk worden beantwoord. Dit zal wel langer kunnen duren dan dat jullie normaal gewend zijn,
Verzendingen gaan gewoon door, in zoverre, dat de verwerking niet altijd dagelijks plaats kunnen vinden en jullie order dus iets langer onder weg kan zijn. Hopelijk hebben jullie hiervoor begrip.

Rest mij nog een ieder die nu met vakantie is en /of nog gaat een fijne vakantie toe te wensen.

preorder, vakantie, status, emotions, essential, oils, nederlandstalig, vakantie, verzending, vertraging, status

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!